fredag 8. juli 2011

Kjole i fleece.

Da var min første kjole sydd ferdig i fleece! Dette er jo egentlig GRATIS reklame da...men det får stå til denne gangen: Jeg har sydd etter mønster fra Stoff og Stil nr.63014. Jeg har lenge ønsket å prøve meg på å sy kjole, men har liksom aldri våget.... Det ukjente er jo alltid litt nifst... Men etter god oppbakking fra en kjære venn, tok jeg motet til meg. DETTE VAR JO IKKE BARE ENKELT MEN GØY! Mønsteret var lett og ferdig tilmålt og det var en drøm å sy i fleece. Ingen trokling, stryking, overlock og alt det der jeg ikke kan noen om likevel.
Her er det bare til å klippe og sy en enkel søm og du er ferdig!
Passer meg veldig godt, for jeg er egentlig mest interessert i å dekorere!
Her har jeg printet ut bildet på fotopapir i bomullstoff og sydd disse på kjolen.
Etter første bildene av kjolen ble tatt...og litt mer kritisk tankegang, fant jeg ut at jeg måtte gjøre litt til: jeg sydde "sammen" hjertene med sting som ender ut i navnet hennes på ryggen.Da var den ferdig.....og vi får vente til høsten med å ta den i bruk, for vi venter jo fortsatt på sommeren og sol her, og da kan fleece bli litt varmt.

5 kommentarer:

 1. Den ble jo bare kjempeflott :-)

  SvarSlett
 2. Den var jo bare helt utrolig fin:) Flink du er:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk...men det ER virkelig så enkelt som jeg sier! Jeg jakter på en leverandør, slik at jeg kan selge disse stoffeene i butikken.

  SvarSlett
 4. Kjempeflott kjole!
  Hva slags transferpapir har du brukt? Transferpaper Quick Fuse eller PhotoFabric? Kan kjolen vaskes i maskin?

  Trude

  SvarSlett
 5. Jeg har bruk Quic Fuse og ett annet vi solgte tidligere, som også var i stoff. Jeg har ikke prøvet å vakse disse enda-men de skal tåle håndvask i lunket vann... Jeg tenkte at om de blekner litt, så gjør det egentlig ikke så mye, men som sagt: jeg har ikke vasket de enda. Er det andre som har noen erfaring med vasking av disse- så tar vi med glede mot kommentarer :)

  SvarSlett