lørdag 19. februar 2011

Bordkort-Kjole og skjorte med slipsHer har jeg laget BORDKORT etter inspirasjon av disen "kjole-esken"  til Sizzix Pro.
Den rosa kjolen måler 6,8x8,2cm og den grønne har jeg laget litt smalere og måler 5,6x8,2cm. Disse er fine til å legge en Ferrero Rocher sjokolade inni, som gjestene kan ha til kaffen.

 
Klipp ut en mal og tegn over kjolen på papiret du ønsker. Klipp ut og lim sammen skuldrene. Jeg har pyntet rundt halsen med glitterlim. Knytt sløyfebånd rundt midjen og pynt med en rose eller en brads med perle i. Ferdige tags er navnet skrevet på og limt på kjolen med 3D tape.

Til mannen har jeg laget ett enkelt dresskort med slips.
 Til bursdager og konfirmasjoner:
 Til Bryllupet:Slipset er vårt stempel, som jeg har stemplet på ark og klippet ut og limt på. Litt glitterlim på slipset blir slipsnål.

17 kommentarer:

 1. de var fine :P men er det sånn at det skal være kjoler i jente konfirmasjon og skjorte i gutte konfirmasjon, eller skal guttene i konfirmasjonen få skjorter og jentene kjoler? :)

  SvarSlett
 2. Ja ikke sant.....det kan man jo selv få velge :)
  Jeg tenker nok mest skjorter til alle i en gutte konfirmasjon og kjoler til alle til en jentekonfirmasjon. Til et bryllup vill jeg laget brudekjole til alle damene og smoking til alle mennene.

  SvarSlett
 3. Hei. Disse bordkortene var veldig fine:-)
  Vi kommer nok innom butikken din en dag og ser på de igjen. Har du laget invitasjoner og som matcher, som vi kan se på?

  SvarSlett
 4. ....har ikke laget noen nei...men skal nok alltids komme på noe lurt :)

  SvarSlett
 5. hei hei, lenge siden dette ble lagt ut, men prøver likevel, kan man bestille disse kortene hem? hvis ja hvor lang tid tar det, bor i oslo, og hvordan kan jeg bestille de? og hvor mye koster ca 35 av de?

  SvarSlett
 6. hvordan lager man det slipset til guttenes kort??

  SvarSlett