søndag 25. april 2010

Dekorering på lys.
Dekorering av lys er noe som er så lett, at alle kan få det til. Jeg dekorerer mine lys, ved å stemple på hvitt silkepapir. Her har jeg bruk stempler fra min nyeste stempelkolleksjon. Klipper ut motivene og legger de på lyset. Legg bakepapir over, som du strammer godt rundt. Bruker varmepistol og varmer over motivet, til jeg ser talget smelter.Her kan man også bruke strykejern eller en varm skei. Man kan også bruke servietter- og her er det jo utrolig mye flott å velge mellom. Man kan også som sakt, bruke silkepapir, og her kan man stemple, fargelegge og skrive for hånd på. Pynt med blondebånd, swirls, metall og blomster. Bruker korte pins, som jeg stikker fast ting med i lyset. Resten limer jeg på med Quic-lim.Her har jeg satt lyset i en clear-bag pose, og laget topp med hilsen på.
Fin gave å få.

4 kommentarer:

 1. Hei, min venn...
  Så fiiine de var, lysene dine! Det var jo en skam-go idé å bruke silkepapir! Åh, nå kribler det i fingrene... :-)

  Har forresten funnet meg ett 'møbel' på Brukt'en til kun 150kr. Venter bare på å få fraktet det hjem så jeg kan male det skikkelig Vintage/Shabby Chic... Tenkte så å lage det sånn litt soveromsagtig, med blonder og duke tittende ut av skuffer og lign. Passer fint med mange av de ting jeg lager for tiden. Kanskje me og ku henge et gardin opp til pynt, bare sånn i den ene siden? :-) Nå tar det heilt av! Du har skapt ett monster....! :-)

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Dette så veldig bra ut. Men jeg lurer på hvordan lyset er å brenne siden silkepapiret smeltes inn i voksen. Kan du si noe om det?

  SvarSlett
 3. Hei Laila
  Store kubbelys har en tedens til kun å brenne innenfra.Det gjør, at man som regel må skjære ned ytterkantene på lyset- i takt med hvor mye man brenner. Da er det jo ikke noe problem. Jeg setter bånd og pynt langt nede på lyset- så kan de stå på lengst mulig. Uansett, så skal man jo ikke gå fra levende lys...

  SvarSlett
 4. er fint å sette et t-lys nedi når lyset har brent litt.. så har du kubbelyset leeeenge

  SvarSlett