fredag 28. mai 2010

Dekorering på lys med fotografier
Hei igjen kjære hobbyentusiaster. Jeg har tidligere vist dere hvordan dere kan dekorere på lys med stempler og silkepapir.
Her skal jeg vise dere hvordan dere kan lage lys med fotografier! Hadde dette ikke vært noe å pynte jubilantens festbord med? Konfirmanten, brudeparet, sølvbryllup osv. Minnelys kan være en kjekk ting- man kan tenne det og minnes våre kjære på spesielle dager.
Lag bildene til slik du ønsker i word, med ønsket fargevalg, størrelser og tekst. Jeg passer på å fylle ut hele arket, slik at jeg får utnyttet mest mulig av arket.
Etterpå plasserer du Foto Transfer arket i skriveren, og printer det ut på vanlig måte
Vent 30 minutter slik at blekket tørker og blir vannfast.
Klipp ut motivet og legg det i vann i 30 sek. Før så over motivet til lyset, og tørk forsiktig bort vann og eventuelle luftbobler. La lyset stå og tørke minst en time.Pyntes og nytes.
Når man har brent en liten stund på lyset, til det er blitt en god åpning, kan man sette ett vanlig telys nedi- så blir lyset nesten evigvarende.Husk først å fjerne metallbunnen på telysene- det er kun selve stearindelen som skal settes oppi.
4 kommentarer:

 1. Hei min venn,
  hvor er det genialt med det transfer-papir! Det må jeg prøve snart :-) Likte og de former til fimo, visste slett ikke sånnt noe fanntes.
  Ville egentlig legge bilder fra nyt vindu ut på bloggen idag, men eg tenkte eg måtte ta ett skikkelig bilde av hele butikken, med navn og allt, som god reklame for deg. Så det kommer eg og gjør på mandag, satser jeg på :-) Så får jeg også kjeramikk'en med på bildene...
  Ha en fin helg, du - klem klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk Hellemor. Du er den beste :)God Helg!

  SvarSlett
 3. Heisann:) Førts vil jeg bare si at du har en utrolig fin side, veldig mange fine ideer har jeg nå fått etter og ha vert inne her og lest!:)

  Kan ikke vente med og komme meg i butikken din så jeg kan få lage noen lys :)

  SvarSlett
 4. går åg ann me vanlige ark å deretter stryke motivet på ;) d gjorde eg å mamma :)

  SvarSlett