tirsdag 28. juni 2016

DIGITALE STEMPER.......eller som det kalles; DIGIS

Jeg elsker å designe, og har i forbindelse med min tidligere butikk "KREATIVE HENDER" laget en samling med gummistempler. Nå har jeg ingen butikk mer....snufs....og selger disse ut, fordi det er for dyrt å lage flere. Det er allerede flere design som er tomme. men jeg liker å designe stempler, og siden DIGITALE STEMPLER nå blir mer og mer populære, så har jeg laget meg en STOR samling etter hvert....og flere kommer!

DIGIS kunne jeg i begynnelsen, ikke forstå at noen kunne like å bruke- og det sier en som elsket å stemple med blekk......men det var helt til jeg begynte å bruke de :) FORDELEN med DIGIS, er at man kan velge STØRRELSEN selv! ....og SÅ mye enklere å bruke! Ingen stempelputer eller rensemidler til å vaske stempelet etter bruk, trenger ikke stor lagringsplass, trenger ikke å lete i lang tid for å finne DET stempelet man skulle hatt AKURATT NÅ, koster mye mindre....osv osv.

Man betaler for ett design som man får til sendt på mail eller Messenger , laster det ned i en egen mappe som man lager seg på sin pc....og printer de ut i WORD. Alle har dette på sin pc fra før, og det er lett å bruke. Kopier en DIGIS og lim det inn i WORD. Ta tak i ett hjørnet, og dra designet til den størrelsen du ønsker deg.

Når du har funnet den størrelsen du vil ha,så kopier du gjerne DET designet igjen  så mange ganger du ønsker å bruke det, på samme arket.....så er det bare til å klippe det ut...kanskje fargelegge litt....og lime det inn på kortet.


Jeg pleier å LAGRE dette arket som jeg lager, for da kan jeg bare printe det ut neste gang jeg trenger flere:)
Alle mine DIGIS og umonterte gummistempler, kan du se her:
......eller her på siden til
(trykk på mappa med de 2 hendene på)

Alle stemplene ligger i forskjellige MAPPER under BILDER. Følg bare forklaringen på første siden der.
Her ser dere kort laget med mine design. Kortene er laget av mine flotte Designere som har sagt seg villige til å hjelpe meg med å vise hvordan de ser ut.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar