torsdag 5. mai 2011

FESTBORDET

Det er ikke lett å bestemme seg for HVORDAN man vil at festbordet skal se ut. Etter mye søking rundt på nettet, uten noe særlig resultater, håper jeg noen blir glade for at JEG nå legger ut mine bilder til inspirasjon. Siden dette skulle være til en konfirmantgutt, valgte vi lime, sort og hvitt:

Kaka såg LITT anderleds ut i hodet mitt...enn resultatet blei her.
Jeg har brukt sort ENGLEVEV oppå hvit duk. Serviettene er av to størrelser og brettet i vifte. Oppsatsene er laget av kubbelys på avlange svarte fat, og pyntet med strå,enkle blomster i hvitt og lime og halve limfrukter. I tillegg har jeg pyntet border med T-lysholdere i lime og delte limfrukter. Litt røfft og tøfft til en gutt og noen syntes faktisk det var så bra, at de tok bilder for å lage likt bord selv. Sangheftet er A4 delt på høykant og bordkortet har jeg vist tidligere. Gavebordet er pyntet med STORT lys med bilder av konfirmanten, som er skrevet ut på overføringsark til lys, pappbokstaver som er satt sammen til konfirmantens navn og håndlaget gavebok.

1 kommentar:

  1. Hei, dette var et bord som var dekket helt i min stil, og er til stor inspirasjon når jeg skal dekke bordet til min konfirmant kommende helg. Tusen takk :)

    SvarSlett