søndag 28. oktober 2012

Bryllups Album

For oss som gifter oss for andre gang...og ikke MÅ ha alt i hvitt....har jeg laget en album med litt andre farger....til minne om den store dagen. Albummen er laget for hånd og bundet inn med Bind-it-all maskinen. Er du forlover, og vil gi noe helt spesiellt, så er dette en god ide:)
Framsiden ser slik ut:
Her får du på den datoen som passer for deg, og man kan legge til initialene til brudeparet som en del av dekoren her.

 Første og andre side er til bilder av brudeparets utdrikkingslag, som limes bak på de løse tagsene på høyre side. Har man ikke utdrikkinglag, kan man bruke sidene til andre bilder.
 3 og 4 side er til bilder som blir tatt i selskapet. Når man gifter seg for andre gang, er det gjerne bare hos sorenskriveren og man tar ikke så mange bilder som man gjorde første gang :) Dette albumet er laget til de helt spesielle bildene og det man synes er viktigst.
 5 side er tilegnet menyen. Her skiver man opp hva man serverte gjestene. Her er det loddrette arket limet på slik at man kan putte ting under, og feste foreksempel menykortet som står på bordet osv.....eller bare skrive det opp bak på menykortet som er laget her. 6 siden er til flere bilder.
 7 side er gavelisten. Det er kjekt å se hva man har fått. Her kan man jo også bruke side 8 til å skrive på, hvis det ikke er nok med EN side....eller limer man bilder inn her og. Her er også en tags som man kan skrive ett spesielt minne på osv.
 Side 9 og 10 er til bilder eller annet man måtte ønske.
På den siste siden er det laget en lomme. Her er det plass til løse ting man vil ta vare på. Sangheftet, gavekort....eller bilder. Man kan også lime bilder på selve lommen og på neste side.
Denne koster kr.600,- + porto, og kan bestilles på mail: gitte.garvik@lyse.net

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar