mandag 6. mai 2013

Minnealbum til en jubilant

Her er enda ett album til en kar. Det kan være en kjekk presang til en som har alt. Ett tøfft minnealbum over den store dagen- med personlige minner og hilsener fra gjestene i.

Arkene jeg har brukt er så tøffe i seg selv, at jeg har valgt å ikke dekorere utsiden med annet. Her kan man foreks.få satt på jubilantens år.
 Åpner man boka, er det laget en lomme på venstre side, der det ligger ett panel man kan ta ut og skrive eller lime bilder på. Høyre side er til å lime bilder på.
 De to neste sidene er til gjestene. Her kan man skrive opp hvem som var i festen, eller gjestene kan skrive noen ord selv.
 De neste sidene er til bilder, og det er lagt inn en liten lomme med en tags som det er stemplet ett par humoristiske tekster til en mann på.
 Blar man over til de neste sidene- er det på venstre side laget plass til menyen. Høyre side er laget som en lomme med panel man kan ta ut og skrive på. Her kan man også legge ting man vil ta vare på, som bordkortet, gratulasjonskort osv.

 De 2 neste sdene er laget til å lime inn bilder på. Man må jo vise fram den flotte jubilanten!
 Flere sider følger, med plass til bilder og lommer til å oppbevare forskjellige ting i.
 Neste side er til å skrive opp gavene på. Her kan man velge om man vil skrive de opp på venstre siden her, eller skrive de opp på panelet som er laget i lommen som står gaver på.
 De siste sidene er til bilder og tekst.
Albumet koster kr.600,- og bestilles på mail til gitte.garvik@lyse.net
Ønsker om å sette inn jubilantens år eller navn er inkludert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar