mandag 6. mai 2013

Album til Far

Har tidligerer laget Bind-it-all album til bryllup...men tenkte det kunne vært kjekt å kunne gi en album til Far eller Onkel til hans 50 års dag, eller til en konfirmant?
Har brukt designark fra Tim Holtz. Disse er så fine, at jeg har valgt å ikke bruke noe annet på framsiden her.
 På første side har jeg laget en lomme der man kan legge oppi ting man har fått, eller annet man vil ta vare på.Høyre side er en lomme med side man kan ta ut. Skriv til jubilanten eller lim inn bilder her av foreks. gjestene.

 Når man blar over her- er det en side til gjestene. Her kan man skrive navnet på de som kom, eller de kan skrive her selv.
 Panelet på høyre side er laget slik at man kan dra ut en tag med ett fint vers om det å være far.( er denne til en konfirmant, fjernes bare denne:)  )
 Neste sidene er til  å skrive noe på om man vil, eller bare til å lime inn bilder på.
 Blar man over igjen- kommmer side med lomme der man kan dra ut ett panel forbeholdt menyen. Her kan man bruke begge sidene om man vil, eller lime bilder på høyre side.

 De neste sidene kan man lime inn flere bilder på, eller skrive noe på. Høyre side er laget med lomme og panel som kan tas ut- og dette kan man jo både skrive og lime bilder på begge sidene av.
 Den neste siden er for å notere ned gavene på, for det kan være kjekt å huske på hva man fikk på den store dagen.
 De siste sidene er til tekst eller bilder....
 Selve baksiden ser slik ut.
 Albummet koster kr.600,- og er helt unikt. Ett passelig stort album for de som ønsker å gi en gave som er helt spesiell til en helt spesiell venn,far,onkel, konfirmant.....

Hvis det er ønsker om det- kan albumet dekoreres med jubilantens år på framsiden.
Spørsmål og bestilling sendes til gitte.garvik@lyse.net

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar