fredag 20. april 2018

Album til en konfirmant.

Det kan være kjekt med en spesiell gave til konfirmanten. I disse digitale tider- skal vi ikke glemme ut følelsen av papir ark og bilder!
Albumet måler 20 x 20 cm og sidene er laget av forskjellige flotte papirer. Jeg har laget plass til de minnene jeg synes man må ta vare på- og som kan være kjekt å huske på når man blir eldre.

Jeg har laget denne som ett forslag- men har du ønsker så ordner jeg det :)

Framsiden er dekortert med bilde, dato og litt stasj. Her kan du velge om du ønsker å ha bilde av konfirmanten heller- og om du ønsker mer eller mindre dekor.

 Side en er laget med en liten lomme med en tag oppi med gode ord. Her kan man skrive på baksiden selv. Side 2 kan man sette inn bilder av konfirmanten,
 Side 3 er en ny side med lomme. Her er det lagt oppi en tag uten tekst, som man kan skrive på selv eller lime på bilder. I lommen kan man ta vare på foreks. invitasjonen man har sent ut og bordkortet. Side 4 kan man skrive ned hva man har servert og hvem som har bakt kakene :)
 Side 5 og 6 : Her kan man sette inn bilder. Kjekt å ha bilde av ett nydelig dekket bord og alle gjestene.
 Side 7 og 8: Her kan man selv skrive opp hvem som er invitert, eller gjestene kan selv skrive sitt navn- og oppfrodres til å skrive noen ord til konfirmanten.
 Side 9 og 10: Mer plass til bilder + egen side til å notere ned hva man har fått i gave- og hvem det er i fra. Viktig når man skal skrive takkekort.
 Side 11 og 12: Plass til flere bilder eller man har lyst til å skrive noe. Siste side er laget med nok en lomme nederst. Her er det satt inn en tag man kan skrive på eller lime bilde på. Lommen kan man bruke til å ta vare på det flotteste kortet man fikk eller andre minner man har lyst til å ta vare på.
Denne album er laget til en gutt, og derfor ikke dekortert med så mye stæsj - men har man ønsker om litt mer bling- så lager jeg gjerne det. Det kan være kjekt om kan har ett tema man kan spille på- interessen til konfirmanten kan gjerne vises igjen i sidene. 

Albumet koster kr. 600,- inkludert ønsket bilde av konfirmanten på framsiden.

Ønsker du dette album - så send en mail til gitte.garvik@lyse.net

Album SOLGT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar