tirsdag 24. april 2018

Album til en konfirmant

Nytt album til en jente....liksom litt lettere å lage til jenter- så mye stæsj og flotte papirer å sette sammen :)
Albumet måler 20 x 20 cm og yttersiden er laget av tjukk Chip Board, satt sammen med spiral i ryggen. 

Dette ble et litt TØFFERE album, og fargene er i blå- og bruntoner. Framsiden kan tilpasses etter ønske- men her er to forslag:

 2 og 3 side er laget til å lime inn bilder og skrive på.
 Side 4 og 5: En side til meny- kjekt å skrive ned hva man har servert og HVEM som kom med de gode kakene. På side 5 kan man lime inn bilder av det flotte pyntede bordet- og av kakene:)
 Side 6 og 7: Den ene siden her laget som en lomme med ett kort i. Lommen kan være kjekk til å oppbevare invitasjon og bordkort eller noen av de flotte kortene som man får. Man kan også lime inn ting eller bilder på den andre siden.
 Kortet er dekorert på en av sidene- og på den andre siden kan man skrive noen ord til konfirmanten- fra den som har gitt albumet i gave.
 Side 8 og 9: Side til gjestene. Skriv inn navnet på alle som er tilstede- eller la gjestene skrive navnet sitt selv...gjerne på den hvite lappen som stikkes inn under dekoren på siden. Her har gjestene en side de også kan få skrive noen gode ord til konfirmanten.

 Side 10 og 11: Her limer man inn bilder fra konfirmasjonen. Gjerne flere bilder i forskjellige størrelser. 
 Side 12 og 13: Det er kjekt å ha en side der man kan skrive opp alle gavene man har fått.
 ....og så var det baksiden.
Albumet er en fin gave som er kjekk å ta fram i mange år framover- og som er fin å ha stående framme på hylla. Ønsker du dette albumet- send mail til: gitte.garvik@lyse.net.
Framsiden kan lages etter ønske- med bilde av konfirmanten osv.
Prisen er kr. 600,- + frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar