tirsdag 8. mai 2018

Album til en konfirmant

Bestilling av Album til en konfirmant- jente. Fargene går i sølv, sort, hvit og blå.
Framsiden er laget med 2 bilder av konfirmanten, satt inn i 2 rammer. Siden er dekorert med navn og dato + blomster med perler i og hjørner i metall. i wiren som holder sidene sammen, er det hengt på noen prismer.
 Side 1 og 2: Plass til fotografier. Her er det kult å printe ut i flere størrelser, og lime de litt "hulter til bulter", slik som på forsiden. Sidene er laget av flere ark som blir limt sammen. 
 Side 3 og 4: Plass til menyen. Kjekt å få med seg hvem som bakte osv. , og kjekt med bilder av bordet FØR alle setter seg ?
 Side 5 og 6: Plass til bilder, eller til å lime inn bordkortet og invitasjoner? Den andre siden er laget som en lomme, så her kan man putte nedi bordkort og invitasjonen, hvis man ikke ønsker å lime de fast på den andre siden- og heller bruke den til andre bilder.
 Det ligger med en tag i lommen, dekorert med matchende papir og en metalldekor med perle i blått. Her kan man skrive til konfirmanten- eller konfirmanten kan selv skrive ned inntrykk og følelser rund den store dagen.
 Side 7 og 8: Sider laget til gjestene. Her kan de oppmuntres til å skrive noen ord. Om ikke begge sider brukes, kan den andre siden brukes til bilder av gjestene.
 Side 9 og 10: En side til bilder og kommentarer man måtte ha. Lim inn sanger eller taler.... En side til gaver. Alltid kjekt å huske hva man fikk og av hvem.
 Side 11 og 12: to sider til det man måtte ønske. Den siste siden har en lomme som det henger en tag i. På tagen kan man igjen skrive ting eller lime på bilder. Lommen er til å oppbevare løse ting man vil ta vare på.


Baksiden er laget med sort ark og sølv. Hjørne i metalldekor.
Albumet er bunnet sammen med Wire.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar