søndag 2. januar 2011

Bordkort som en bok

Jeg har laget bordkort fra disen til Spellbinders Labels Seven. Denne blir en kjempefin bok, med mange muligheter. Du kan bruke så mange lag du ønskser oppå hverandre, og skrive inni og pynte, og lage den kuleste dekoren både til kort, bokser og annet. Dette kortet brukte jeg bare 2 lag. Når det er kuttet ut, bøyes det over en penn eller lignende, slik at sidene buer seg. Gjør dette med alle lagene.

Skal "boka" brukes til bordkort, kan det være kjekt å lage stativ til, slik at det kan stå støtt på bordet. Jeg brettet bare en kartong dobbelt, slik at den målte ca.6x7cm. Deretter klipper man ut en bord som skjærer vekk halvdelen. Tegn gjerne mønsteret på først- så er det lettere å få det fint.Det som er viktig her, er at man lager ett hakk slik at kortet ikke detter av, slik som dere ser nede på endene her.
Vil man bruke stativet til større kort, lager du bare stativet større.

    
Kartong brettet dobbel

Ferdig utklippet holder.


Ett kort laget med tanke på brylluper: har dere aldri undret dere over HVEM alle er i en slik annledning? Jeg kjenner vertfall ikke alle- og da kan det være kjekt om sletkskapet står skrevet sammen med navnet, på bordkortet....

1 kommentar:

  1. du e så kreative. eg klare kje tenka i dei baner for øyeblikket. ;);)

    SvarSlett