onsdag 19. januar 2011

Sizzix Big Shot PRO

Da har vi endelig fått testet Sizzix Big Shot PRO ! Kjempe kul og kjempestor!
Denne tar dies som er like store som ett helt Scrappeark; 30,5 x 30,5
Sjekk gjerne demo av denne på You Tube.

Big Shot Pro maskin fra Sizzix er en stor maskin som tar alle dies. Maskinens bredde er på 13 inch (ca. 33 cm) og kutteflaten er 14 1/4" inch x 12 1/4" inch. Egne store dies er å få kjøpt til denne maskinen, men den tar også alle andre typer dies. Med maskinen følger standard kutteplate, premium crease matte, 2 mylar shim og 1 adapter Pad. Premium crease matten, er en myk matte som brukes med dies som har brettekanter, f.eks en eskemal. Mylar shim brukes for å jevne ut forskjellen på forskejllige typer ark, slik at det blir lik tykkelse. Adapter Pad brukes når man vil bruke andre typer dies en Big Shot Pro dies. Kuttemattene måler 14 1/4 inch x 12 1/4 inch

Jeg har laget en av eskene- kjole eske. Denne er kjempekul! Bruk den som vanlig kort, der du skriver hilsener inni,og legg i en gave i esken i midten; foreks.penger. Bruk den som bordkort og legg i litt sjokolade til kaffen.
Jeg bruker magneter til lås, slik at man kan lukke og åpne kortet.
En anne kjekke dies er vesken:
Stanses ut og pynts etter beste evne. Bruk den som kort og legg en hilsen og en gave inni. Tar seg veldig fint ut på gavebordet.

2 kommentarer:

  1. Så nydelige kreasjoner:O) Takk for inspirasjon!
    Klem, Nancy

    SvarSlett
  2. ...og TUSEN TAKK TIL DEG for fine ord!

    SvarSlett